پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

لیبرمن: حوثی‌ها خسارت اقتصادی عظیمی به اسرائیل وارد کرده‌اند

وزیر جنگ اسبق رژیم اسرائیل می‌گوید حوثی‌ها خسارات عظیمی به اقتصاد اسرائیل وارد کرده‌اند و اسرائیل باید بندر الحدیده در غرب یمن را نابود کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، این اظهاراتی است که رادیو ارتش رژیم اسرائیل (گلگتز)، صبح امروز (یکشنبه)، به نقل از «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم اسرائیل و رهبر کنونی حزب «اسرائیل بیتنو» مطرح کرده است.


لیبرمن گفت: «حوثی‌ها خسارات اقتصادی عظیمی به اسرائیل وارد کرده‌اند و باید بندر الحدیده کاملا نابود شود و فقط به یک حمله اکتفا نشود.»ارتش رژیم صهیونیستی عصر روز گذشته در پاسخ به حمله موفق یمن در تل‌آویو مخازن سوخت در بندر الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار داد.

 

وزارت بهداشت یمن در اطلاعیه‌ای اعلام کرد حمله جنایتکارانه عصر روز گذشته رژیم اشغالگر اسرائیل به بندر الحدیده، تاکنون 3 شهید و 87 زخمی به دنبال داشته است.سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، صبح امروز،‌ اعلام کرد که پاسخ یمن به تجاوز اسرائیل در راه است و این پاسخ بزرگ خواهد بود. 

 

وزیر جنگ اسبق اسرائیل همچنین در ادامه با اشاره به حملات موفق حزب‌الله لبنان در شمال فلسطین اشغالی گفت: «شکست اطلاعاتی امروز مقابل حزب‌الله، لبنان و سوریه بزرگتر از شکست هفتم اکتبر در برابر حماس است.»

 

مقاومت اسلامی لبنان بیش از 9 ماه است که در حمایت از مردم فلسطین صدها موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف حمله قرار داده است.حزب‌الله اعلام کرده است که عملیات‌هایش تا زمان تداوم حملات رژیم اسرائیل به نوار غزه ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر